Dear. Mr. Angelato

 

Ahoj- Jak se mate?

I am Kim from Korea and I was exchanging student in AMU two years ago.

And I am fine in Seoul, Korea -I miss Angelato!

I am not sure that you remember me or not..:)

From October in 2010 to February in 2011 I was in Prague as student of Architecture studio in AMU

and I was also student in Chris's class 'Czech Culture'.

At that time, I was seeking delicious gelato in Prague cause I am just falling in love with gelato after trip in Italy before Prague.

By chance, Chris introduced me Angelato then I frequently visited your nice gelato shop with happiness.

 

안녕하세요 사장님 ^^

저는 한국의 김민지이고 2년 전 프라하 AMU에서 교환학생을 했었습니다.

지금 한국에서 잘 지내며 안젤라또의 젤라또를 그리워 합니다.

사장님이 저를 기억할지 하지 못할지 모르지만... :)

나는 2010년 가을학기 AMU에서 건축을 공부하였고 Chris 선생님의 체코 문화수업을

 

들었습니다. 그때 나는 이탈리아 여행을 통해 젤라또에 매료되었고 프라하에서 맛있는 젤라또를 찾고 있었습니다.

우연히 Chris가 안젤라또를 소개해주었고 그 후 나는 행복감에 잠겨 자주 안젤라또를 방문했습니다.

 

 

Angelato was a place to find peace with amazing gelato,

 your kindness and familiar space for five months in Prague.

So before when you got a winter vacation in January 2011, I gave some drawings about interior of Angelato

for expressing how much I was happy with your gelato.  

From then, I found it in my heart to wish to share this delicious gelato with people in Korea

which makes people happy and comfort.

 

I just graduated my University -Architecture course- in Korea last February and

I plan to go to  Bologna in Italy for learning how to make gelato for 2 weeks in special-school of gelato ‘Carpigiani Gelato University’

And then I will travel in ltaly for about 2 weeks for experiencing Italian gelato.    

 

 

프라하에서 지낸 5개월 동안 안젤라또의 맛있는 젤라또와 사장님의 친절함과 따스함

그리고 편안한 안젤라또 매장은 나에게 마음의 은신처와 같은 곳이었습니다.

그래서 20111월 안젤라또가 겨울휴가를 보내기 전 나는 이별과 감사의 마음으로 안젤라또 매장의 도면을 당신에게 선물했었습니다.

그때부터 막연히 나는 한국에서도 안젤라또 같은 맛 뿐만이 아니라

사람들에게 행복과 위안이 되는 젤라또를 사람들과 나누고 싶다는 마음이 생겼습니다.

 

올해 2월 나는 대학교를 졸업했고 올 5월 이탈리아 볼로냐에 있는 젤라또 전문학교에서 2주간 젤라또를 배울 계획이고

그리고 2주간 더 여행을 하며 이탈리아의 젤라또를 경험 할 것입니다.

 

After Italy, I fully wish to do internship in Angelato for learning your mind and art of your nice gelato for a month

-hopely in middle of June to middle of July–

This is earnest wish of my heart.

Thankfully, if you give me a chance to be with Angelato,

I am ready to study diligently and to work sincerely! 

 

그리고 가능하다면 안젤라또에서 한달동안(6월 중순에서 7월 중순 ) 인턴을 하며 당신의 마인드와 안젤라또의 맛을 배우고 싶습니다 

사실 이것은 아주 절실한 마음입니다.

고맙게도 당신이 나에게 기회를 준다면 나는 열심히 공부하고 성실히 일할 각오가 되어있습니다

 

Thank you for your reading and I will wait for your reply.

I also hope that this letter can be a piece of good memory for you which is from people

who respect your space, your mind and your gelato.

Spring just arrived in Korea.

In this summer, I hope to be with your great gelato in beautiful Prague where is winding streets and peaceful hills.   

Thank you so much.

 

읽어주어서 고맙고 답장을 기다리겠다.

나는 또한 이편지가 당신의 공간과 마음 그리고 젤라또를 존경하는 사람으로 부터의 좋은 기억의 한 조각이 되었으면 좋겠다

한국은 봄이 왔다. 올 여름 굽이치는 골목과 평화로운 언덕이 있는 프라하에서 젤라또를 맛보고 싶다.

고맙습니다.

 

 

 

2012년 4월,

이 구구절절한 편지를 프라하에 있는 친구를 통해 Amgelato이 사장님에게 전달 했고

아쉽게도 답장은 돌아오지 않았습니다.

하지만 그해 8월 나는 프라하에서 다시 Angelato의 젤라또를 맛보게 됩니다.

 

 

 

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